The Devil's Advocate

'A Devil's Kiss'

Synopsis

De jonge, gedreven advocaat Kevin Lomax gaat in op het aanbod om bij ‘s werelds meest invloedrijke advocatenkantoor te komen werken. Daarmee verkoopt hij zijn ziel aan de duivel, zo blijkt. Ben jij ook ontvankelijk voor duivelse verleidingen of houd jij het liever bij A Devil’s Kiss?

Genre

komedie, misdaad

Regie/duur

shaker

'Freedom, baby... is never having to say you're sorry.'

(Al Pacino als John Milton in The Devil's Advocate)

Scenario

twee delen Bacardi Black
een deel Kahlua
een deel Grand Marnier
ijsblokjes

The making off

Doe de Bacardi Black, de Kahlua en de Grand Marnier in de shaker met de ijsblokjes. Schud goed. Schenken uit in een langwerpig glas.Hoofdrolspelers

1

© 2017 Cuisinema

The Devil's Advocate

De succesvolle advocaat Kevin Lomax - met 64 overwinningen en geen enkel verlies op zijn naam - krijgt een aantrekkelijk aanbod van een topfirma uit New York. Maar de job die Lomax aanneemt, heeft een duister kantje, want de duivel loert om de hoek… In deze moderne gotische fabel, speelt Keanu Reeves de geestdriftige Lomax en zien we Al Pacino als de charismatische oprichter van het machtige bedrijf, die weet dat men zijn ziel moeten kunnen verkopen om bepaalde rechtszaken te winnen. The Devil’s Advocate is puur sensationeel entertainment en volgt de stijgende carrière van Lomax via zijn succesoptredens in de rechtzaal, tot de onverwachte terugval. Het leven van Lomax, zijn vrouw (Charlize Theron) en zijn ziel staan op het spel. Hij kreeg zijn nieuwe job als een geschenk uit de hemel… maar naderhand lijkt het meer op een enkele reis richting hel.

trailer
film