Ice Age: The Meltdown

'Omelet Siberiën'

Synopsis

Het einde van de ijstijd nadert en Manny, Sid en Diego moeten iedereen waarschuwen voor hetgeen komen gaat. Wie had gedacht dat we smeltend ijs nog zo zouden verwelkomen? Een werkelijk heerlijke manier om Manny, Sid en Diego niet alleen een plaatje in ons hart, maar ook in de maag te geven.

Genre

animatie, familie, komedie

Regie/duur

-

'We're going to be like one big, happy family. I'm the daddy, Ellie's the mommy, and Diego's the uncle who eats kids that get on my nerves.'

(Ray Romano als Manfred in Ice Age: The Melt Down)

Scenario

vanilleroomijs
2 eieren
50 gram suiker
wodka
cake
kirsch

The making off

Snijd vier dunne plakken van de cake. Snijd ze rond ter grootte van de (aluminium) bakjes die je kunt gebruiken voor dit recept. Leg de rondjes op de bodem van de bakjes. Plak twee bolletjes vanilleroomijs tegen elkaar op de cake. Zet de bakjes in de vriezer zodat de taartjes goed hard kunnen worden. Scheid het eiwit van de dooiers. Sla de eiwitten met een garde een beetje los. Voeg er al kloppend de suiker bij. Sla het eiwit stijf. Doe de massa in een spuitzak met een grove kartelspuit. Spuit dit op de ijsbollen. Plaats de bakjes terug in de vriezer. Besprenkel de ijstaartjes vlak voor het serveren licht met wat wodka. Brand de eiwitranden van de bakjes met een hobbybrander lichtbruin.
Serveer het ijstaartje samen met warme kersen. Besprenkel deze met wat kirsch om ze te kunnen flamberen.Hoofdrolspelers

4


© 2017 Cuisinema

Ice Age: The Meltdown

Manny, Sid en Diego zijn terug in een gloednieuw 'Ice Age'-avontuur. Het einde van de ijstijd nadert en de dieren vinden hun nieuwe, natte, warme omgeving met de smeltende waterparadijzen en warme geisers heerlijk ! Maar wanneer Manny, Sid en Diego erachter komen dat hun dorp zal overstromen, moeten ze iedereen waarschuwen en overhalen om te vluchten.

trailer film