Just Like Heaven

'Heavenly hazelnootdessert met Ameretto'

Synopsis

Elizabeth kijkt vreemd op als er opeens iemand anders in haar huis woont. Ze blijkt overleden te zijn na een auto-ongeluk en zit vast tussen hemel en aarde. David is de enige die haar kan zien. Ervaar de hemelse smaak van dit hazelnootdessert met Amaretto. Het streelt de tong alsof er een engeltje op je tong plast.

Genre

romantiek, komedie

Regie/duur

-

'Well, I got dessert.'

(Ivana Milicevic als Katrina in Just Like Heaven)

Scenario

1 gepasteuriseerd eiwit
2 gepasteuriseerde eierdooiers
1/4 liter slagroom
100 gram suiker
50 gram gebrande hazelnoten
Amaretto

The making off

Hak de hazelnoten fijn. Sla de slagroom bijna stijf met 80 gram suiker. Plaats deze in de koeling. Klop met de mixer de eierdooiers in circa tien minuten taai met een klein beetje suiker. Sla het eiwit in een andere kom stijf met de rest van de suiker. Meng de eierdooiers en het eiwit goed door elkaar en spatel het door de slagroom. Voeg de gehakte hazelnootjes er aan toe. Schenk er naar smaak Amaretto bij. Spatel dit door de massa. Schep deze in vier vormpjes (bijvoorbeeld gezaagde pvc-pijp 8cm Ø). Strijk de bovenkant glad met de bolle kant van een warme lepel. Plaats het geheel vier uur in de vriezer. Snijd het dessert voor het serveren uit de vormpjes.
Tip: Serveer het heavenly hazelnootdessert met wat gebakken stukjes peer waar kaneelsuiker over wordt uitgestrooid. Let wel op dat de peren goed rijp zijn.Hoofdrolspelers

2


© 2017 Cuisinema

Just Like Heaven

Reese Witherspoon speelt de hoofdrol in de geestige romantische komedie Just Like Heaven. Wanner David een nieuw apartement betrekt, zit hij niet bepaald op bezoek te wachten. Vervolgens verschijnt Elizabeth, die zegt dat het appartement van haar is, waarna ze voor zijn ogen in het niets verdwijnt. Hij is ervan overtuigd dat ze een geest is, zij is ervan overtuigd dat ze nog leeft. Tijdens hun zoektocht naar de waarheid over haar verleden, veranderen de wederzijdse gevoelens van afkeer in romantiek.

trailer
film