The Legend of Zorro

' Koffie De La Vega'

Synopsis

Alejandro De La Vega wil zijn cape, masker en zwaard aan de wilgen hangen, maar de verleiding is te groot als de held iets tegenkomt dat geen zuivere koffie is. Zoals Zorro zijn signatuur nalaat met zijn zwaard, zo zul jij een markering maken met deze onvergetelijke koffie De La Vega.

Genre

actie, avontuurRegie/duur

-

'Count Armand, with his fancy wine and his frufru accent. Nobody leaves my tequila worm dangling in the wind...'

(- als - in The Legend of Zorro)

Scenario

hete koffie
rietsuiker
Calvados
slagroom

The making off

Was de citroen en sinaasappel goed schoon onder de kraan. Haal de schil van beide vruchten er met een dunschiller af. Snijd die in dunne reepjes. Verwarm de koffie, de schillen, de kruidnagels en het kaneelstokje in een steelpan. Laat dit drie minuten op laag vuur trekken. Roer dan de suiker, de rum en de cognac er doorheen. Haal de koffie door een zeef. Schenk deze in acht hittebestendige glazen.
Tip: Serveren met fijne bruine kandijsuiker, geklopte, ongezoete slagroom en amandeltuilles in de vorm van een Z (koekjes).Hoofdrolspelers

4


© 2017 Cuisinema

The Legend of Zorro

Het is het jaar 1850 en onze zwiepende legende wordt uitgedaagd om de meest gevaarlijke missie van zijn leven te voltooien. Nadat hij geholpen heeft in het gevecht om Californie de 31ste staat van de Unie te laten worden, moet Zorro (Antonia Banderas) zich nu houden aan de belofte die hij aan zijn vrouw Elena (Catherina Zeta-Jones) heeft gedaan. Hij moet zijn geheime bestaan opgeven en een normaal leven gaan leiden als Alejandro de la Vega... Maar hij kan de verleiding niet weerstaan als zijn oude vijanden dreigen een gevaar los te laten dat al 500 jaar in de maak is en de koers van de geschiedenis zal wijzigen. Alleen Zorro kan het stoppen.

trailer
film