The Pink Panther

' Pink bonbons van mascarpone'

Synopsis

De uitzonderlijke inspecteur Clouseau moet een diamantroof oplossen. Hij doet dat op geheel eigen wijze. Geef jouw diner een komische draai door een niet te imiteren Pink Panther-dessert te serveren. Of zoals inspecteur Clouseau zegt: ‘Well, you know... it wasn’t easy!’

Genre

komedieRegie/duur

-

'At times like this, I wish I was but a simple peasant.'

(Peter Sellers als Inspecteur Jacques Clouseau in a The Pink Panther)

Scenario

250 gram mascarpone
125 gram aardbeienpuree
¼ dl Fraise des Bois (aardbeienlikeur)
25 gram suiker
2 blaadjes gelatine
1 dl slagroom
50 gram witte chocolade

The making off

Hak de witte chocolade in stukjes. Zet ze op een lauwwarme plaats. Verwarm de aardbeienpuree in een pannetje op laag vuur. Week de gelatineblaadjes in een bakje met koud water tot ze zacht zijn. Knijp het water eruit. Roer ze door de aardbeienpuree. Doe hier de witte chocolade en de mascarpone doorheen. Klop de slagroom met suiker. Zorg dat de room niet te stijf wordt. Spatel deze door de massa. Schenk er op het laatste moment een scheutje Fraise des Bois doorheen. Giet de compositie in vormpjes. Laat ze gedurende een halve dag opstijven in de koelkast.
Tip: Eet hier een lekkere fruitsorbet bij, bijvoorbeeld van frambozen en aardbeien..Hoofdrolspelers

4


© 2017 Cuisinema

The Pink Panther

De populaire coach van het Franse voetbalteam wordt op het veld beroofd van de Pink Panther-diamant en vermoord. Wie is de dader? De jaloerse ex-minnaar van de vriendin van de coach? Weet deze vriendin (Beyoncé) meer dan ze zegt te weten? Hoofdinspecteur Dreyfus (Kevin Kline) geeft de klus aan Jacques Clouseau (Steve Martin) in de verwachting dat hij met zijn geklungel alle persaandacht trekt, zodat hij zelf in alle rust de moord kan oplossen. Om Clouseau goed in de gaten te kunnen houden krijgt Gilbert Ponton (Jean Reno) de opdracht om Clouseau te helpen en alles door te spelen aan Dreyfuss. Clouseau en Ponton struinen de wereld af op zoek naar de diamant. Ze stuiten op duizelingwekkend knappe dames, valstrikken, leugens èn hoofdinspecteur Dreyfus, die succes geroken heeft en de zaak weer in eigen handen wil nemen.

trailer
film